Karta piva

U stalnoj ponudi je pet vrsta piva. Što se tiče lagera, njemačkih stilova piva, tu je pilsner a od engleskih stilova su tu Session ale (Banjalučki kraft), Pale Ale, Ipa i Stout.

MCB Banjalučki kraft

Lagano i pitko, zanatski rađeno pivo, pravi je uvod u svijet kraft piva. 4.5% alkohola, lagano tijelo i dobra gaziranost idealno je rješenje za hidraciju i svaki put kad poželimo uživati uz nekoliko piva.

MCB Pilsner

Zlatno žute boje sa bogatom bijelom pjenom, ovo pivo je naš odgovor na industrijski lager. Ukus je lagano biskvitast, sa malo zaostale slatkoće, a u aromi preovladava lagana cvjetna hmeljnost, koja dolazi od plemenitog njemačkog hmelja.

MCB Pale Ale

Pivo blijedo zlatne boje, s blagom mutnoćom i bogatom bijelom pjenom, u čijoj aromi dominiraju grejp i mandarina s tragovima borovine. U ukusu je prisutna lagana slatkoća koja se miješa sa citrusima i umjerenom hmeljnom gorčinom.

MCB Ipa

Naša verzija američkog india pale ale-a. Pivo mutne narandžaste boje, sa laganom bijelom pjenom, otkriva arome slatke narandže i citrusa, sa aromama tropskog voća u pozadini.

MCB Stout

Tamno pivo bogatog ukusa sa kompleksnim aromama čokolade, kafe i prženog slada. Hmeljnost je u pozadini prisutna sa laganom cvjetnom aromom, a u ukusu preovladava lagana prženost u kojoj se miješaju kafa i čokolada.

Craft kokteli

MCB Kastel

MCB Banjalučki kraft & kajsija pire

MCB Venecija

MCB Banjalučki kraft & jagoda pire

MCB Gradski

MCB Pilsner & ananas pire

MCB New green

MCB Pilsner & kiwi pire

MCB Kanjon

MCB Pale Ale & yuzu pire

MCB Abacija

MCB Pale Ale & passion fruit pire

Online shop

Dostavu na teritoriji Bosne i Hercegovine vršimo putem brze pošte.
Na području Banjaluke dostava hladnog piva i toplih jela sa pivskog menija preko aplikacija Korpa i Glovo unutar 30 minuta.


Narudžbe primljene pon-sub do 14h isporučuju se 24-48h od prijema narudžbe, izuzetno 48-72h ako je u toku transporta neradni dan. Za narudžbe primljene poslije 14h moguća isporuka za 24h kasnije.


Cijena dostave na teritoriji BiH za tri ili više paketa je besplatna, dostava dva paketa iznosi 1KM/paket, dostava jednog paketa iznosi 3KM/paket. Transportno pakovanje za flašicu 0.33lit je 20 flašica u paketu, a za bocu 2lit transportno pakovanje je 6 boca u paketu.


Za pomoć pri kupovini i za veće narudžbe kontaktirajte nas na info@themastercraftbrewery.com ili na 065/626-110.